Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Z pšeničné tluče

Recommended Posts

Přísady:

3 vejce - čtvrt litru mléka - 10 deka cukru - 8 deka rozinek (sultánek) - 50 deka jemné pšeničné tluče - citronová kůra - 1 kypřicí prášek - špetka soli

Příprava:

Cukrovou moučku, žloutky a máslo třeme až se zpění, pak přimícháváme střídavě mouku a mléko (může být kyselé), citronovou kůru, přebrané rozinky a vposled z bílků ušlehaný sníh. Těsto dáme do vymazané, strouhankou vysypané formy a v mírně vyhřáté troubě pečeme 40 minut.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×