Přejít na obsah
redakce

Bramborová šiška

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 18 deka strouhanky – 18 deka rozmačkaných, vařených brambor - 12 deka rozmačkaných rajských jablíček - 2 vejce - 9 deka másla - sůl a koření.

Příprava:

Vše dobře promícháme, utvoříme 1 velkou šišku, zabalíme do ubrousku nebo kousku plátna, zavážeme na obou koncích a uvaříme ve vodě (neb nezabalené upečeme ve vymazané nádobě). Vybalíme šišku z ubrousku a nakrájíme na plátky. Můžeme ji jísti studenou, též plátky můžeme opékati.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Váš obsah musí být schválen moderátorem

Návštěvník
Komentujete jako návštěvník. Pokud máte úcet, přihlašte se.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×