Přejít na obsah
redakce

Bramborový guláš I

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 kg bramborů - 1 cibule - 3 deka másla - 2 pepře - 2 nové koření - 1 bobkový list - sůl.

Příprava:

Cibulku rozkrájíme a dáme do kastrolu na máslo; když zrůžověla, přidáme k ní oškrábané brambory, nakrájené na 1/2 cm silné koláčky, koření, pepř, bobkový list, špetku soli a tolik horké vody, aby byly zaplaveny. Když brambory změkly, odstavíme guláš s plotny a podáváme. Také můžeme brambory na půl uvařené zahustiti jíškou ze 3 dkg másla a 3 dkg mouky a nechati dovařiti.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Váš obsah musí být schválen moderátorem

Návštěvník
Komentujete jako návštěvník. Pokud máte úcet, přihlašte se.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×