Přejít na obsah
redakce

Bramborový guláš II

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 kg bramborů (rohlíčků nebo modrooček) - 3 deka másla - 3 deka mouky - malá cibulka - trochu papriky a soli.

Příprava:

Oprané a slupek zbavené brambory nakrájíme na kostky, opereme, necháme okapati a na zpěněnou cibuli na másle dáme udusiti. Když začínají měknouti, přidáme k nim papriku, sůl, půl litru vařící vody a ve studené vodě rozmíchanou mouku. Občas omáčkou zamícháme, aby mouka nezůstala u dna a neutvořily se chuchvalce. Na závařku místo studené vody můžeme vzíti 1/8 l kyselé smetany.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Váš obsah musí být schválen moderátorem

Návštěvník
Komentujete jako návštěvník. Pokud máte úcet, přihlašte se.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×