Přejít na obsah

Dušená mrkev II - výborná


redakce

Recommended Posts

Přísady:

4 střední mrkve, 1 malá cibule, 1 dl smetany, 2-3 lžičky hladké mouky, cukr, sůl, muškátový oříšek, máslo nebo olej

Příprava:

Na tuku necháme osmahnout cibulku, přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev, malinko osolíme, zalijeme vodou asi půl cm nad mrkev a dusíme asi 10 min a dáváme pozor, aby se voda nevydusila. Když mrkev změkne, zalijeme ji smetanou, v níž jsme rozmíchali hladkou mouku, přidáme dle chuti cukr a sůl a úplně nakonec strouhaný muškátový oříšek. Lze podávat s vařenými nebo opečenými bramborami.

Autor:

Kateřina Krátká

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...