Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Kapustová poupata s omáčkou

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 40 deka kapustových poupat – 4 deka másla – 4 deka mouky – 1/8 l kyselé smetany – zelená petrželka.

Příprava:

Upravujeme je stejně jako chřest s omáčkou. Místo chřestu vezmeme kapustová poupata, očistíme je, zbavíme vrchních polámaných, povadlých lístků, spaříme horkou vodou a vložíme do vařící vody, kterou, když jsme z ní poupata vyjmuli, zahustíme světlou jíškou jako je popsáno u chřestu s omáčkou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×