Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Lilek dušený na smetaně

Recommended Posts

Přísady:

4 lilky (asi 60 dkg), 5 dkg oleje, sůl, 1 cibule, 30 dkg rajčat, 1/4 l kyselé smetany.

Příprava:

Lilky oloupáme, nakrájíme na tenké podélné plátky, posolíme, po chvíli osušíme, vyškrábeme semena a lilky dusíme na oleji s cibulí. Když změknou, přidáme rajčata a dusíme dále, až se rajčata rozvaří. Nakonec vmícháme kyselou smetanu.

Autor:

Martin Sviták

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×