Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Lilek smažený

Recommended Posts

Přísady:

2 lilky, 10 dkg mouky, sůl, lžíce oleje, 20 dkg brynzy, pažitka, 2 vejce, 5 dkg mouky, trocha mléka, 1/8 l oleje na smažení.

Příprava:

Lilek oloupáme, nakrájíme na plátky a osmažíme na oleji. Pak namažeme vždy mezi dva plátky trochu brynzy, v níž jsme rozmíchali jedno vejce a trochu pažitky. Takto spojené plátky obalíme v tšstíčku z vejce, mouky a mléka a zvolna smažíme jako řízek. Podáváme s brambory.

Autor:

Martin Sviták

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×