Přejít na obsah

Mrkev s hráškem


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/4 l zeleného hrášku – 3 osminy litru na nudličky rozkrájené mrkvičky – 3 deka másla - 2 deka mouky – sůl – lžička rozkrájené zelené petrželky a špetka pepře.

Příprava:

Na tenké nudličky rozkrájenou mrkvičku dusíme na másle do změknutí. Když mrkev na půl změkla, přidáme zelený, čerstvě vyloupaný hrášek. Podléváme občas malou sběračkou polévky. Změklé zalijeme 1/4 l polévky, zaprášíme moukou a povaříme. Pak přidáme zelenou petrželku, koření, sůl a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...