Přejít na obsah

Nadívané okurky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3 velké okurky - 3 lžíce dušené rýže – 2 lžíce tuku – 3 lžíce dušených, hub – 1 lžíce zeleného hrášku‚ 1/8 l kyselé smetany – 2 žloutky – špetka kmínu – solí – pepře – 1 lžíce mouky.

Příprava:

Zelené, salátové okurky oloupáme, špičku kraje seřízneme, jádra vybereme a dutou okurku naplníme touto nádivkou: dušenou rýži rozmícháme se lžicí omastku, dušenými houbami, 1 lžicí kyselé smetany, přidáme sůl, žloutky, hrášek, výše uvedené koření a lžíci mouky. Naplněné okurky potřeme na konci vejcem, přilepíme odkrojenou špičku a pak je dáme dusiti na omastek do pánve a podléváme trochou polévky a kyselé smetany, až jsou okurky měkké. Na kolečka rozkrájenými pak zdobíme mísu a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...