Přejít na obsah

Pšeničný chlebíček


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 40 deka celopšeničné mouky nebo jemné tluče - 2 vejce – 3/8 litru mléka - špetka soli - 1/2 kypřícího prášku.

Příprava:

Celopšeničnou mouku smícháme s kypřícím práškem, špetkou soli a s mlékem, ve kterém byly žloutky rozkverlány, zpracujeme v těsto, přidáme z bílků ušlehaný tuhý sníh a těsto pečeme v kastrole nebo chlebové formě máslem vymazané, asi půl hodiny.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...