Přejít na obsah

Citronová cukrátka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1/10 l vody – 1/10 l citronové šťávy - 30 deka cukru.

Příprava:

Vodu dáme vařit do hrnečku. Do horké zamícháme 10 deka práškového cukru a necháme vařit (nemícháme) až se tvoří bublinky. Pak odstavíme s ohně, do prochladlého přidáme citronovou šťávu a ostatní cukr a z hustého těstíčka vykrajujeme různé tvary, které pokládáme na papír, práškovým cukrem posypaný a necháme je na vzduchu ztvrdnouti; pak můžeme je smáčet v rozehřáté čokoládě jako čokoládová cukrátka.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...