Přejít na obsah

Kokosové koláčky II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 3 bílky - 20 deka cukru - 10 deka strouhaného kokosu 5 deka bílé strouhanky.

Příprava:

Z tvrdých žemlí ostrouháme kůrku a pak žemle rozstrouháme. Cukr prosijeme, dáme s bílky do kamenného hrnku, který postavíme do pánve s vařící vodou (horká voda má sahati do 1/4 hrnku). Bílky s cukrem ušleháme na sníh, pak odstavíme s ohně, mícháme do prochladnutí, pak přidáme ustrouhaný kokos a bílou strouhanku. Z těsta vykrajujeme lžičkou hromádky a dáváme je na povoskovaný studený plech, do prostředně teplé trouby péci.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...