Přejít na obsah

Jablečná kaše II (pro batole)


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1/4 kg jablek - 3 deka cukru.

Příprava:

Omytá jablka rozkrájíme na malé čtvrtky, jadřince vykrojíme a dáme s troškem vody a cukru vařit. Změklá jablíčka prolisujeme a prochladlou (ne studenou) kaši podáváme. Pro děcka 3/4-1 rok stará můžeme připravit kaši z oloupaných, syrových jablek. Je nutno dbát, aby jadřince a jádra nepřišly do kaše. Z dušených jablíček prolisovaná kaše se dává děcku (batoleti) 6~7-8 měsíčnímu

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...