Přejít na obsah

Krupicová kaše I (pro batole)


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1/4 1 mléka - 3 deka krupice - 1 deko cukru - 2 deka másla - špetka soli.

Příprava:

Krupici přebereme, zalijeme studenou vodou a necháme ji v ní 2 hodiny namočenou, pak ji zavaříme do horkého mléka, které jsme osolili a osladili. Kaši necháme 15--20 minut vařit; do uvařené přidáme přeškvařené máslo a podáváme ji batoleti s ovocnou šťávou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...