Přejít na obsah

Rýžová kaše II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 15 deka rýže – 1 1/4 1 mléka - 1 žloutek - 5 deka másla - 8 deka cukru - sůl - skořice.

Příprava:

Přebraná rýže se čistě vypere a zavaří do horkého mléka se solí a kouskem másla. Rýži občas zamícháme a uvaříme do měkka. Před podáváním ji omastíme přeškvařeným nebo čerstvým máslem, okořeníme tlučenou skořicí, zamícháme do ní cukr a žloutek a kaši předkládáme s jablkovou pěnou, nebo zavářenými brusinkami.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...