Přejít na obsah

Rýžová kaše I


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro batole: 1/4 l mléka - 3 deka rýže - 1 deko cukru - 2 deka másla - špetka soli.

Příprava:

Rýži přebereme, několikrát propereme horkou vodou a dáme oschnouti. Druhý den rýži rozemeleme a zavaříme do horkého mléka se solí. Kaši vaříme na mírném teple za občasného míchání. Před odstavením s ohně omastíme, osladíme a pak podáváme s ovocnou šťávou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...