Přejít na obsah

Celopšeničný koláč


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/8 litru celé pšenice - 3 deka mandlí 3 - deka ořechů - 4 deka rozinek.

Příprava:

Přebranou, čistě opranou pšenici necháme přes noc namočenou v čisté studené vodě. Ráno pšenici rozemelem na mlýnku, který v obchodech obvykle na mletí masa je prodáván, ale můžeme jej použíti k mletí nabobtnalé pšenice, hub, fíků, rozinek, špenátu, zeleniny, vařených luštěnin, bramborů a podobně. Na kaši rozmělněnou pšenici smícháme s oloupanými, rozstrouhanými mandlemi, ořechy a omytými, na mlýnku rozemletými rozinkami. Těsto rozprostřeme na plochou mísu a úhledně rozkrájené podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...