Přejít na obsah

Bramborová majonéza


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 2 syrové žloutky - 2 vařené brambory 9 deka oleje - 1-2 lžíce v i n n é h o octa - špetka papriky nebo pepře - 1/2 lžičky zelené petrželky.

Příprava:

Uvařené brambory oloupáme, rozstrouháme a smícháme se syrovými žloutky; pak po lžicích přidáváme olej a v i n n ý o c e t (nebo citronovou nebo rebarborovou šťávu). Majonézu okořeníme špetkou papriky nebo pepře a rozkrájenou petrželkou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...