Přejít na obsah

Kefír


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1/2 l mléka - kefírová zákvaska.

Příprava:

Mléko se svaří, ihned se zchladí a vlije do vypařené skleněné lahve s patentní uzávěrkou (velikosti 3/4-l l). Přidá se kefírová zákvaska Dra Fragnera (koupiti lze v každé lékárně), láhev se uzavře, zatřepá a postaví poblíž kamen, kde se nechá 24--36 hod. stát. Dobrý kefír je lahodně nakyslé chuti, šumivý a hustoty smetanové.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...