Přejít na obsah

Nákypy ovocné


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

připravíme b e z mouky, strouhanky a žloutků. Pozůstávají jen z prolisovaného ovoce, medu a šlehaného sněhu a kupíme je na keksy nebo upečené paštikové těsto v malé kopečky, které o-zdobně povrchu rýhovatíme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...