Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Noky třené

Recommended Posts

Přísady:

Příprava pro 4 osoby: 40 deka mouky – 1/5 l mléka – 2 vejce – 7 deka másla – sůl.

Příprava:

Máslo (3 deka) se solí umícháme do pěny, přidáme vejce jedno po druhém a pak střídavě: lžíci mouky, lžíci mléka, až je vše spotřebováno. Hodně vypracované těsto vlhkou lžicí vykrajujeme a dáváme do vařící vody na 6--8 minut povařit. Uvařené nočky vyndáme na pánev na máslo a můžeme podávat jako samostatný, oslazenou strouhankou posypaný příkrm.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Návštěvník
Komentujete jako návštěvník. Pokud máte úcet, přihlašte se.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×