Přejít na obsah

Žampionová


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: Plný talířek žampionů - 3 deka másla zelená petrželka - 1/4 l smetany - 3 lžíce mouky - 1--2 žloutky - sůl.

Příprava:

Očištěné a rozkrájené žampiony dáme dusit na máslo a rozsekanou zelenou petrželku. Maloučko je podléváme vodou, aby se nepřipálily. Když houby změkly, zalijeme je 1/4--1/2 l vařící vody a zahustíme smetanou, ve které jsme rozkverlali žloutky a mouku; osolíme a necháme ještě povařit za občasného zamíchání.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...