Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Rebarborová paštika

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: Přípravy na těsto jako u cibulové paštiky (viz obsah); n á d i v k a : tři čtvrtě kg rebarbory - 12 deka cukru - osmina litru mléka nebo metany - 2 lžíce mouky -2 žloutky - 2 deka rozinek.

Příprava:

Rebarboru tence oloupáme, opereme, na tenká kolečka nakrájí-me, na 2 minuty horkou vodou spaříme, vodu a ní slijeme a pak rozložíme na paštikové těsto v koláčové formě rozetřené a 5 mi-nut zapečené. Povrch rebarborové nádivky polijeme stejnoměrně mlékem smíchaným s práškovým cukrem, moukou, se žloutky a přebranými, očištěnými rozinkami. Paštiku dopečeme a zchlad-lou rozkrájíme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Návštěvník
Komentujete jako návštěvník. Pokud máte úcet, přihlašte se.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×