Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Parmezánové tyčinky

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 12 deka másla - 15 deka mouky - 10 deka parmezánu - 1 žloutek syrový a 1 vařený - špetka papriky a soli - 1 lžíce citronové šťávy.

Příprava:

Těsto se vypracuje jako na tyčinky parmezánové; několikrát se přeloží, rozváli, nechá odpočinout. Pak je rozválíme na placku 1/2 cm silnou, vykrajujeme formičkou čtverečky, dáme je na plech, povrchu je potřeme žloutkem, doprostřed vložíme kousek sýra, jako mandli veliký a čtverečky upečeme ve vyhřáté troubě.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

×