Přejít na obsah

Bílková poleva


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1 bílek - 12 deka cukru - lžička citronové šťávy.

Příprava:

Bílek s práškovým, prosetým cukrem a citronovou šťavou chvíli třeme; když poleva zhoustla rozetřeme ji nožem na dort a necháme v chladnu ztuhnouti nebo jí krášlíme různé cukrovinky a podobně.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...