Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Mandlová pomazánka

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Mandle nejlepší jakosti polijeme vařící vodou a po několika minutách je sloupneme a dáme s talířem na kraj do trouby osušit. Pak je ustrouháme nebo na mlýnku jemně rozemeleme a umícháme se sladkou smetanou na kaši. Množství mandlí určuje množství smetany.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×