Přejít na obsah

Bramborový salát


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3/4 kg bramborů - 1 cibule - zelená petrželka - kopr - 4 lžíce oleje - 2 kyselé okurky.

Příprava:

Brambory oškrábeme, opereme a uvaříme se solí a tlučeným kmínem. Z uvařených scedíme vodu (dáme ji do polévky nebo omáčky) a brambory s hrnkem na stole postavené necháme přikryté odpařit, pak je odkryjeme a když prochladly, nakrájíme je na koláčky nebo drobné kostky, smícháme s drobně rozkrájenou cibulí, zelenou petrželkou, koprem (také jemně nakrájené), olejem a nakrájenými kyselými okurkami. Můžeme dát 2 lžíce rozkrájených okurek velkých, v octě naložených, nebo malé, naložené okurky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...