Přejít na obsah
redakce

Bramborový salát s ryzci

Recommended Posts

redakce    5

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3/4 kg bramborů - malá cibulka - 4 lžíce hlaviček ryzců - 4 lžíce oleje.

Příprava:

S kmínem a solí uvařené brambory necháme prochladnout a pak je oloupáme, nakrájíme na koláčky nebo drobné kostky, smícháme s olejem, rozkrájenou cibulí a na tenké nudle nakrájenými hlavičkami naložených ryzců. Také můžeme do tohoto salátu přidati v octě naloženou, smíchanou zeleninu (asi 2 lžíce) a políti majonézou připravenou z 1 žloutku, 6 lžic oleje a 3 lžic citronové šťávy. (Úpravu majonéz viz obsah.)

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

×