Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Fazolový salát II

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby; 1/4 kg fazolových lusek - 5 deka másla 1 cibule - zelená petrželka - špetka saturejky - 5 deka Parmezánského sýra.

Příprava:

Fazolové lusky, jichž v letní a podzimní době se hojně na trzích objevuje, jsou velmi chutné i dušené vychladlé, jako příkrm ke krupičné kaši, rýži nebo kedlubně. Zelené nebo bílé lusky fazolové nakrájíme na menší kousky, spaříme horkou vodou, scedíme je a dáme na pánev, ve které jsme nechali na másle zrůžovět rozkrájenou cibuli. S rozsekanou zelenou petrželkou a saturejkou přikryté lusky necháme udusit a změklé podáváme, posypané ustrouhaným parmezánským sýrem.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×