Přejít na obsah

Rozinkový suchar


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 20 deka cukru – 25 deka mouky – 10 deka ořechů nebo oříšků – 10 deka rozinek – 5 vajec – citr. Kůra.

Příprava:

Cukr prosijeme a pilně třeme v míse s celými vejci 30-40 minut. Pak přimícháme očištěné rozinky, rozsekané nebo rozstrouhané (dříve oloupané) oříšky, strouhanou citronovou kůru a krupičkovou mouku. Sucharovou formu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou nebo moukou, těsto do ní vlijeme a z v o l n a upečeme. Upečený studený suchar krájíme na plátky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...