Přejít na obsah

Huštěnka ze špenátu


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 5 deka špenátu - 1 lžíce mléka - 2 deka Zátkovy strouhanky - 1 vejce - 1 žloutek - sůl - muškátový květ.

Příprava:

Opraný špenát 2 minuty povaříme, scedíme a rozemeleme nebo jemně usekáme. Pak přidáme k němu špetku tlučeného muškátového květu a soli, mléko, strouhanku, vejce a žloutek a směs pilně třeme 10 minut, vlijeme do máslem vymazaného, strouhankou vysypaného hrnečku a huštěnku vaříme v páře 15 minut podobně jako huštěnku z rajských jablíček.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu


×
×
  • Vytvořit...