Přejít na obsah

Vaječná huštěnka II


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3 celá vejce - sběračka (asi 1/10 litru) studené, scezené polévky.

Příprava:

Vejce s polévkou dobře rozkverlané osolíme a vlijeme do máslem vymazaného 1/2 1 hrnečku, který poklicí přiklopíme, postavíme do větší nádoby s vařící vodou. I tuto nádobu přikryjeme poklicí a za 20--30 minut, když vejce zhoustla, dáme je vychladnouti v hrnečku, v němž se vařila. Studené vykrajujeme lžičkou do uvařené, k podávání už připravené polévky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu


×
×
  • Vytvořit...