Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Vaječná huštěnka II

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3 celá vejce - sběračka (asi 1/10 litru) studené, scezené polévky.

Příprava:

Vejce s polévkou dobře rozkverlané osolíme a vlijeme do máslem vymazaného 1/2 1 hrnečku, který poklicí přiklopíme, postavíme do větší nádoby s vařící vodou. I tuto nádobu přikryjeme poklicí a za 20--30 minut, když vejce zhoustla, dáme je vychladnouti v hrnečku, v němž se vařila. Studené vykrajujeme lžičkou do uvařené, k podávání už připravené polévky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×