Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Pomerančový závin

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Přípravy i úprava těsta jsou stejné jako u piškotového závinu. Nežli vmícháme z bílků sníh a mouku, dáme do těsta z menšího pomeranče šťávu a kůru (místo citronové kůry) a pak zamícháme z bílků sníh a mouku, těsto vlijeme na pomazaný, moukou vysypaný plech a upečený, horký závin pomažeme za-vařeninou, zatočíme a studený ozdobíme pomerančovou polevou – Viz obsah.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×