Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Rozinkový závin

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Na moukou posypaném ubruse vytažené těsto jako na jablkový závin dříve upravené, potřeme krémem: 8 deka másla pilně třeme s 5 dkg tlučeného cukru, s 2 hřebíčky 2 žloutky a 1/4 1 h u s t é, sladké smetany a na rozetřený na těstě krém nasypeme 4 lžíce ustrouhaného perníku a velmi drobně rozkrájene, očištěné rozin-ky (12 deka) a umleté, oloupané oříšky (také 12 deka) a 6 opra-ných, umletých nebo drobně rozkrájených fíků. Závin svineme a dáme péci. Občas při pečení povrchu závin potřeme máslem.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×