Přejít na obsah

Vegetariánská mapa


redakce

Recommended Posts

Rádi bychom představli novinku Vegetariánských stránek, kterou je Vegetariánská mapa aneb mapa příznivců vegetariánství.

Slouží všem přihlášeným uživatelům Veg.cz a každý se z ní může ihned dozvědět, zda třeba právě v jeho ulici nežijí další uživatelé - kamarádi, o kterých zatím nevěděl. Mapu mohou ocenit všichni, kteří by si rádi o své životní zkušenosti popovídali, zašli na čaj nebo na výlet. Budete-li mít chuť, můžete s námi myšlenku mapy podpořit.

200716_Map.png.7b46c12b0714fc9ee505b9226aa859a1.png

Coby přihlášení uživatelé v ní máte nyní možnost přidat svoji polohu kliknutím na tlačítko 'Přidat polohu' umístěné nad mapou v pravé horní části. Adresa může být obecná (např. Budějovice) nebo přesná (Jižní 21, České Budějovice). Po uložení Vaší polohy na mapě přibyde nová vlaječka, která o Vás dá vědět ostatním.

Vlaječky na mapě jsou trojího druhu: modrá s domečkem ukazuje polohu Vaši, zelená polohu Vašich kamarádů, které jste si přidali do profilu zde na Vegetariánských stránkách a červená polohu všech ostatních. Vlaječkou se můžete prokliknout až na profil jednotlivých uživatelů a ty pak kontaktovat třeba soukromou zprávou. Polohu lze kdykoli libovolně upravovat či mazat.

Budeme rádi, když pro Vás bude služba užitečná. :)

  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

×
×
  • Vytvořit...