Přejít na obsah

gorkil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dní od ocenění

    3

Vše od uživatele gorkil

  1. Taky nemám vyhrazený styll když se mě někdo ptá říkám že poslouchám to co má v sobě něco hlubšího. A dá se ti hledat takřka ve Všem když člověk hledá pořádně. Elvis a rock n roll yaahhh :-)
  2. Osmnáctiletá Miss World 2010, 175 cm vysoká, Alexandrie Mills Lousiville, pocházející z Kentucky je podle vlastních slov vegetariánka. Prozradila také, že miluje italská jídla, především těstoviny.
  3. tak abych to rozjel mě baví takřka všechno co má nějakej nááááboj kámoš dělá dobrý reggae Colective znáte? Dobrej rap cz a sk musim tomu rozumně :-) doporučuju českou underground scénu kolem 60. a 70. let, americkej HC kolem 80.let. SKA SKA SKA :-) tak piště piště
  4. gorkil

    Výroky slavných

    Soren Kierkegaard Shledal jsem, že toho mám stále méně co říci, až jsem nakonec oněměl a začal naslouchat. V mlčení objevil jsem hlas Boží. (sice to s vegetariánstvím nesouvisí, přesto myslim, že se to tu neztratí)
  5. gorkil

    Výroky slavných

    okolo 1884 - jeden z prvních propagátorů vegetariánství a bojovníků za práva zvířat a proti vivisekci Emanuel Salomon Podstatou vegetariánství jest, nezabíjeti zvířat, nepožívat masa, ovšem ani rybího, ani račího, protože vegetarianismus není žádný katolickým postem, nýbrž jest hluboce založenou, zásadou etickou, neprolévati krve. Býlojedové ještě přísnějšího řádu nepožívají ani vůbec ničeho, co pochází od zvířat, tudíž, ani mléka a výrobků z něho, ani vajec apod. Proč by prý byla veškerá ta zvířata na světě, kdyby člověk neměl živiti se jimi? Zvířata jsou na světě pro vlastní svoji radost a spokojenost zcela tak jako člověk, jenž v nehorázné pýše se domýšlí, že všecko má sloužiti jemu.
×
×
  • Vytvořit...