Přejít na obsah

Houby naložené v másle


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Očištěné, čerstvé, rozkrájené hříbky neb pod., necháme na volném vzduchu oschnouti a pak narovnáme do suchých lahví a zalijeme převařeným, poněkud zchladlým máslem. Máslo musí houby převyšovati o 3-4 cm. Když máslo ztuhlo, zavážeme lahve neprodyšně navlhčeným pergamenovým papírem a uschováme. Houby je lépe vrstvovati po částech a zalíti máslem, zase vrstvou hub, zase zalíti máslem až je láhev plná. Tím nezůstane vzduch mezi houbami a nekazí se.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...