Přejít na obsah

Karlovarské kroužky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 16 deka másla - 8 deka cukru - 6 vařených žloutků - 24 deka hladké mouky - 1 vejce na potření - 2 deka mandlí na posypání.

Příprava:

Uvařené žloutky prolisujeme. (Bílky rozsekáme a upotřebíme do zeleninových nebo houbových karbanátek.) Máslo s cukrem dobře rozmícháme, přidáme prolisované žloutky a mouku. Dobře vypracované těsto necháme v chladnu odpočinouti. Pak je rozválíme na placku, formičkou vykrajujeme kolečka, potřeme vejcem, posypeme drobně rozsekanými, dříve oloupanými mandlemi a na suchém plechu je upečeme do zlatova.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...