Přejít na obsah

Celerové karbanátky I.


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 větší celer - 3 lžíce mouky - 2 vejce 1 - cibule - zelená petrželka - špetka soli a kmínu.

Příprava:

Větší hlávku celerového kořene oškrábeme, opereme a na bramborovém struhadle sestrouháme. Pak přidáme rozstrouhanou nebo jemně rozsekanou cibuli, zelenou petrželku, tlučený kmín, špetku soli, žloutky, mouku a z bílků tuhý sníh. Těsto lžící klademe na plochou pánev a po obou stranách na oleji nebo másle opékáme. Podáváme a bramborovou kaší, salátem a pod.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...