Přejít na obsah

Citronová omáčka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 citron - 3 deka másla. - 4 deka mouky 1 deko cukru.

Příprava:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji asi ½ l osolené horké vody a chvíli ji necháme vařit. Pak do ní dáme cukr, citronovou kůru a šťávu a podáváme. Připravujeme-li omáčku pro batole, citronovou kůru vynecháme a šťávy citronové dáme jen 1 lžíci.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...