Přejít na obsah

Mandlová omáčka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 3 deka rozinek - 3 deka sladkých mandlí - 1 maká cibulka - 5 zrnek pepře - 4 nové koření - 2 malé bobkové listy – 1--2 lžíce syrupu - 4 deka másla - 3 deka mouky na jíšku.

Příprava:

Cibulku, bobkový list, pepř, nové koření necháme v horké vodě 15 minut vařit. Pak odvar slijeme a dáme do něho vařit oprané rozinky, připravenou žlutou jíšku a oloupané, na drobno rozkrájené nebo ustrouhané mandle. Po několikaminutovém varu omáčku odstavíme, vmícháme syrup a libo-li 1 lžíci šťávy z citronu.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...