Přejít na obsah

Omáčka okurková I


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 4 lžíce mouky - 1/4 l kyselého mléka nebo smetany - 2 naložené okurky - špetka soli.

Příprava:

Do 1/2 litru horké vody zavaříme v kyselé smetaně nebo mléce rozmíchanou mouku a omáčku necháme na kraji plotny povařit. Kyselé okurky na tenké kousky rozkrájíme, dáme do omáčky i uškvařené máslo a omáčku odstavíme s ohně. Omáčka je mnohem chutnější, když místo pouhé vody použijeme vodu z oloupaných, se solí a tlučeným kmínem uvařených bramborů anebo odvar z květáku.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...