Přejít na obsah

Bílkové hubinky k ozdobě


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1 bílek - 13 deka práškového cukru - 5 kapek citronové šťávy.

Příprava:

Bílek s práškovým cukrem třeme do zhoustnutí, přidáme citronovou šťávu a hustou hmotou zdobíme dorty, cukrovinky, řezy atp. nebo kornoutem tlačíme jemné ozdoby na perník a jiné.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...