Přejít na obsah
redakce

Bramborová III

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Dvě nebo tři brambory oloupáme, rozkrájíme na kolečka, přidáme kousek mrkve, celeru, kořenové petržele, 1 por, hrstku sušených hub, nebo několik čerstvých, dvě hrstky krup perliček, nalejeme na to vodu, osolíme a vaříme, až je vše měkké. Potom zapražíme polévku máslovou jíškou, přilejeme trochu mléka, hodně ještě polévku zavaříme a pak odstavíme.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...