Přejít na obsah
redakce

Fazolová II

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Malé, bílé fasole a všechna zelenina uvaří se ve vodě do měkka, načež se na sítě prolisuje. Dle potřeby rozředí se polévka teplým mlékem, osolí se , přidá se k ní kousek másla nového a nechá se povařit. je-li řídká, rozdělá se lžíce mouky v studeném mléce, vleje se to do polévky a nechá se dobře povařit. Kdo chce, může ji zakloktati žloutkem. Podává se s osmaženou žemličkou nebo s vařenou rýží.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...