Přejít na obsah

Jablečná


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: i litr vody - 5 jablek - 1/2 l smetany – 4 deka mouky - podle chuti cukru - špetka soli a citr, šťávy.

Příprava:

Oloupaná, jaderníku zbavená jablka nakrájíme na malé kousky, nebo lístky a dáme do sladké, horké vody uvařiti. Mouku a smetanu rozmícháme, vlijeme k uvařeným jablkům a necháme povařiti. Pak polévku přisladíme, osolíme a okyselíme podle chuti a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...