Přejít na obsah

Kefírová


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 2 batolata: 1/4 l odvaru z rýže, krup nebo ovesných vloček - 1/4 l kefíru - žloutek - malinko soli.

Příprava:

Do horkého odvaru z krup, rýže nebo ovesných vloček dáme kefír a maloučko soli. Vlahou polévku vlijeme na rozmíchaný žloutek a děcku podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...