Přejít na obsah

Kroupová (bez zeleniny)


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 15 deka čerstvých, hub (nebo 3 deka sušených hub) - 8 deka malých, krupek - 6 deka másla - 2 deka mouky - koření podle chuti (kmín, pepř) - trochu soli.

Příprava:

V jednom litru vody uvaříme krupky do měkka s kousíčkem másla. Mezitím dali jsme udusiti s kmínem drobně rozkrájené houby na kousku másla. Ze zbylého másla a mouky připravíme žlutou jíšku, zamícháme do ní část vody, v níž se vařily krupky a dobře povaříme. Pak vmícháme do ní udušené houby, uvařené krupky se solí a koření, po případě také pažitku nebo zelenou petrželku.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...